Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazinul tau inteligent

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3592)

Carburator motocoasa Stihl fs 72, 74, 76, WT-227

0 stars: 0.00 din 0 pareri

148 lei Lei
Brand
GP
Out Of stock
Descriere
Carburator de motocoasa stihl FS72, FS74, FS76.
Cod original 4133 120 0600, WT-227.
Carburatorul pentru motocoasa Stihl FS72, FS74 si FS76 este o piesa esentiala pentru mentinerea performantei optime a acestor echipamente de taiere si ingrijire a vegetatiei. Proiectat pentru a asigura un amestec corect de aer si combustibil, acest carburator contribuie la functionarea eficienta a motorului, garantand putere si fiabilitate in timpul utilizarii.
Fabricat din materiale durabile si rezistente, carburatorul Stihl pentru modelele FS72, FS74 si FS76 este conceput pentru a rezista in conditii de lucru variate si utilizare indelungata. Cu ajutorul acestui carburator, motocoasa ta va functiona la capacitate maxima, realizand taieri precise si eficiente in orice conditii de lucru.
Instalarea si reglarea carburatorului sunt simple si usoare, iar compatibilitatea perfecta cu modelele de motocoase Stihl mentionate garanteaza o montare fara probleme. Fie ca esti un profesionist in domeniul intretinerii peisajelor sau un utilizator casnic in cautarea unui echipament fiabil, carburatorul pentru motocoasa Stihl FS72, FS74 si FS76 este alegerea perfecta pentru a-ti asigura ca echipamentul tau functioneaza la capacitate maxima si ofera rezultate excelente in orice situatie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura