Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazinul tau inteligent

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3642)

Reflector led 42w moto, atv

0 stars: 0.00 din 0 pareri

47 lei Lei
Brand
WM
Out Of stock
Descriere
Iluminare puternica si durabila
Reflectorul cu led pentru atv si moto este echipat cu led-uri de calitate superioara, care ofera o iluminare puternica si uniforma. Datorita acestor led-uri, veti putea vedea cu claritate in timpul calatoriilor in conditii de lumina redusa, asigurandu-va ca sunteti mereu in siguranta. In plus, led-urile au o durata de viata mai lunga decat becurile traditionale, astfel incat nu va trebui sa va faceti griji cu privire la inlocuirea frecventa a becurilor.
Design modern si usor de instalat
Reflectorul cu led pentru atv si moto are un design modern si inovativ, care se va potrivi perfect cu stilul dumneavoastra si al vehiculului dumneavoastra. Este usor de instalat si poate fi montat pe orice vehicul off-road, astfel incat nu va fi necesar sa cumparati un echipament nou pentru a-l utiliza. In plus, reflectorul este construit pentru a rezista conditiilor dure ale off-road-ului, astfel incat veti putea sa va bucurati de el timp indelungat.
Atrage atentia si sustine siguranta rutiera
Reflectorul cu led pentru atv si moto nu numai ca imbunatateste vizibilitatea dumneavoastra, dar si ajuta la imbunatatirea sigurantei rutiere generale. Iluminarea puternica si uniforma va atrage atentia celor din jur si va asigura ca sunteti vizibil in orice moment. In plus, designul modern si inovativ va face ca vehiculul dumneavoastra sa iasa in evidenta, ceea ce poate contribui la evitarea accidentelor rutiere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura