Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazinul tau inteligent

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3592)

Set motor scuter Aprilia, Derbi 50cc, racire Lc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

210 lei Lei
Brand
WM
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui set de motor de inalta calitate pentru scuterul tau Aprilia sau Derbi de 50cc cu racire prin lichid, ai ajuns la locul potrivit. Acest set motor este alegerea perfecta pentru a-ti imbunatati performantele scuterului si pentru a-ti oferi o experienta de condus fara probleme.
Dimensiuni:
Inaltime totala 82.5mm, inaltime fara manson 67.5mm, diametru exterior al mansonului 54.5mm, distanta orificiilor in diagonala 74mm, bolt 12mm, distanta intre orificiile de montare al cotului 46mm, M6.
Compatibilitate cu foarte multe modele, precum: Aprilia RS4 50, Aprilia RS50 LC 2T 2006-2010, Aprilia RX50 Enduro LC, Aprilia SX50 SM LC 2T, Derbi GPR50 Nude LC 2T, Derbi GPR50 Racing 1 si 2, Derbi Senda R DRD, Derbi Senda R X-Race 50, Derbi Senda R X-Treme 50, Derbi Senda SM DRD, Derbi Senda SM X-Race 50, Gilera RCR 50, Gilera RCR Racing 50, Gilera SMT 50 si multe altele.
Cu acest set motor, vei experimenta o imbunatatire semnificativa a puterii si a acceleratiei scuterului tau. De asemenea, vei observa o reducere a zgomotului si a vibratiilor in timpul condusului, ceea ce va face experienta de condus mult mai confortabila.
In plus, instalarea acestui set motor este usoara si simpla, astfel incat nu va fi nevoie sa platesti costuri suplimentare pentru instalare. Cu acest set motor, vei obtine un produs de calitate la un pret accesibil.
Daca vrei sa iti imbunatatesti experienta de condus si sa obtii performante superioare de la scuterul tau, atunci acest set motor pentru Aprilia sau Derbi de 50cc cu racire prin lichid este alegerea perfecta pentru tine. Comanda acum si bucura-te de performante imbunatatite!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura