Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazinul tau inteligent

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3578)

Rezervor generator 2KW - 3.5KW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

172 lei Lei
Brand
GStandard
Out Of stock
Descriere
Rezervorul pentru generatorul de 2 kw - 3,5 kw este o componenta importanta a acestuia, utilizat pentru a stoca combustibilul necesar functionarii sale. Rezervoarele de combustibil pentru generatoare pot fi fabricate din diferite materiale, cum ar fi plasticul sau metalul, si pot fi prevazute cu diverse accesorii, cum ar fi robinetele de oprire a combustibilului sau filtrele de combustibil.
Aceste rezervoare pot varia in dimensiune si forma, in functie de specificatiile generatorului. Este important sa se asigure o ventilatie adecvata a rezervorului de combustibil, pentru a preveni formarea de presiune excesiva in interiorul acestuia. De asemenea, este important sa se pastreze rezervorul de combustibil curat si sa se schimbe combustibilul in mod regulat, pentru a preveni acumularea de sedimente si contaminanti care ar putea afecta performanta generatorului.
In cazul in care rezervorul de combustibil este deteriorat sau defectuos, acesta trebuie inlocuit pentru a preveni scurgeri de combustibil sau alte probleme care ar putea afecta functionarea generatorului. Este important sa se asigure o inlocuire adecvata a rezervorului de combustibil, respectand instructiunile producatorului si luand masuri de precautie adecvate pentru a preveni incendii sau alte accidente.
Rezervor de benzina generator de curent 2kw - 3.5kw.
Capacitate 15L.
Compatibil cu foarte multe modele de generator.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura