Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazinul tau inteligent

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3391)

Rezervor Honda GX240, GX270

0 stars: 0.00 din 0 pareri

119 lei Lei
Brand
GP
Out Of stock
Descriere
Gasirea unui rezervor de combustibil adecvat poate fi o provocare, dar cu rezervorul de benzina pentru motoutilaje Honda GX 240 si GX 270, aceasta sarcina devine usoara. Acest rezervor de combustibil de inalta calitate este proiectat sa se potriveasca perfect cu aceste doua modele de motoutilaje si sa ofere performanta maxima.
Design de calitate
Acest rezervor de benzina pentru motoutilaje este proiectat cu atentie la detalii si cu o calitate superioara. Fabricat din materiale de inalta calitate, acesta va rezista la utilizare indelungata si la conditiile dificile de lucru. Design-ul sau este ergonomic si permite o instalare usoara si rapida.
Performanta excelenta
Rezervorul de benzina pentru motoutilaje Honda GX 240 si GX 270 este conceput sa ofere o performanta excelenta. Capacitatea sa de stocare mare va permite utilizatorilor sa lucreze mai mult timp fara a fi nevoie sa alimenteze cu combustibil. Acesta asigura o alimentare continua cu combustibil si reduce timpul de inactivitate. Este compatibil cu motorul Honda GX 240 si GX 270, astfel incat sa ofere cea mai buna performanta.
Versatilitate
Acest rezervor de combustibil este perfect pentru o gama larga de aplicatii, fiind potrivit pentru utilizarea cu diverse tipuri de motoutilaje. Fie ca sunteti profesionist sau amator, acesta va fi un instrument util in orice activitate ce implica utilizarea de motoutilaje. Acesta va ofera libertatea de a lucra fara intreruperi, asigurandu-va ca aveti combustibilul necesar pentru a finaliza sarcina cu succes.
Cod original 17510-ZE2-010ZA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura